Deze 4 parfums doen je vriend stralen

Iedereen vindt het fijn om lekker te ruiken. Een lekkere parfum kan er daadwerkelijk voor zorgen dat iemand gaat stralen. Het is dan ook een ideaal cadeau om te geven aan je vriend. Ondanks dat een parfum vrij persoonlijk is om aan iemand te geven, is het een van de meest fijne cadeaus om te ontvangen. We gaan je 4 heerlijke parfums laten zien zodat je altijd de juiste keuze maakt om jouw vriend te laten stralen.

1. Dior Sauvage

Een van de populairste geuren op dit moment is Sauvage van Dior. Het is een frisse geur die zich kenmerkt door het hoofdingrediënt Citrus. Dit ruik je ook zeker terug in de parfum. Daarnaast komen er verschillende ambernoten naar voren waardoor de geur ook nog iets warms meekrijgt wanneer deze droogt op de huid. Het is een parfum die bedoelt is voor de zelfverzekerde man, maar geef je deze parfum aan je vriend dan weet je zeker dat hij gaat stralen door de heerlijke geur. Daarnaast kiest Dior bij deze parfum voor duurzaamheid. Het is mogelijk om een navulverpakking te kopen in plaats van steeds het kopen van een nieuwe flacon voor de parfum.

2. Viktor & Rolf Spicebomb extreme eau de parfum

De vorige parfum is een wat frissere geur, maar niet iedereen houdt daar van. Helemaal in de koudere maanden is het een goede keuze om te gaan voor een kruidigere parfum. Dan is Spicebomb extreme eau de parfum van Viktor & Rolf een goede keuze. De naam doet het al een beetje vermoeden. Het is namelijk een bom van verschillende kruiden die heerlijk geuren op de huid van je vriend. De topnoten uit de geur bestaan uit bergamot en grapefruit, maar nadat de frisse toplaag is gesleten gaat de geur over in kaneel, saffraan en heeft de geur in de basis noten zoals vetiver en leer. Kortom dit is de ideale geur voor de sensuele man en ondanks dat de geur past bij de koudere maanden is deze het hele jaar door te dragen.

3. ESCENTRIC MOLECULES – molecule 01

Molecule 01 van ESCENTRIC MOLECULES is een heel bijzonder cadeau om te geven. Dit is namelijk niet zo’n uitsprekende geur zoals de voorgaande parfums. Deze geur bestaat uit één molecule. Dat maakt dat de geur van dichtbij goed te ruiken is, maar ook bij iedereen anders kan ruiken. Een bijkomend voordeel van deze parfum is dat het werkt als een soort primer waardoor een spray van een andere geur nog sterker wordt en ook langer blijft hangen.

© pexels.com

4. Le male – Jean paul Gaultier

Een populair en bekende geur voor mannen is Le male van Jean Paul Gaultier. Dit is al jaren een bestseller en het iconische flacon wat gebaseerd is op een mannentorso, is bij veel mannen in de kast te vinden. Het is een zoete en sexy geur die bij alle maanden van het jaar goed past. Een ideaal cadeau om jouw vriend te laten stralen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *