Zo hou je je oksel mooi en fris

Streef je het hele jaar door naar goed verzorgde en schone oksels? Je weet natuurlijk dat dit veel verder gaat dan enkel het scheren en het aantrekken van schone kleding. Met een aantal andere stappen zorg je al voor de perfecte basis. Je leest het allemaal in dit artikel, zodat je zelf ook de ultieme routine thuis toe kunt passen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet zo lastig te zijn.

Zorg ervoor dat je je oksels iedere dag wast met goede zeep

Schone oksels begint natuurlijk met een schoon lichaam. Zorg ervoor dat je je oksels iedere dag wast met goede zeep. Omdat het gebied rondom de oksels erg delicaat is, is het altijd een erg goed idee om gebruik te maken van een milde soort zeep. Dit product koop je eenvoudig en snel in bijvoorbeeld de supermarkt of in een drogisterij. Het zoeken naar de perfecte zeep heb je dus waarschijnlijk al binnen een mum van tijd gedaan.

Verdiep je goed in het aanbod aan deodorants

Na het reinigen van de oksels, is het tijd voor de volgende stap. Als eenmaal het gebied goed af is gedroogd met een zachte en fijne handdoek, is je tijd om deodorant aan te brengen. Verdiep je goed in het aanbod aan deodorants dat er is. Er is vandaag de dag namelijk enorm veel aanbod als het aankomt op merk, verpakking, kleur en geur. Zo zijn er bijvoorbeeld ook speciaal modellen die overmatig zweten beter tegen kunnen gaan en producten die speciaal zijn gemaakt voor de gevoelige huid. Wellicht heb je op dit moment al een specifieke voorkeur voor het type product dat je graag gebruikt voor jouw huid.

Wissel in de loop van de tijd af van deodorant

Net zoals bij het gebruik van shampoo, make-up of een douchegel, kan ook de huis in de loop van de tijd sneller gewend raken aan het gebruik van een deodorant. Wissel in de loop van de tijd af van deodorant, zodat het product zijn werking nog steeds blijft doen. Ook kan een schommeling in de hormonen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een deodorant minder goed zijn werk doet als je gewend was.

© pexels.com

Bovenstaande stappen heb je altijd erg makkelijk toegepast in je dagelijkse routines

Je hebt nu net even een wat beter beeld gekregen van hoe je jouw oksels het beste kunt verzorgen. En laten we eerlijk zijn; dit is ook helemaal niet zo lastig. De genoemde tips in dit artikel kun je dus ook erg makkelijk toepassen bij jou in het dagelijks leven. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *