Til jouw interieur naar een hoger niveau met deze drie fototips!

De meeste mensen vinden het geweldig om eens in de zoveel tijd hun hele huis om te gooien een een totaal andere stijl aan te meten. Ze gaan daarbij diverse woonwinkels en warenhuizen af, op zoek naar de perfecte items die helemaal bij de nieuw uitgekozen stijl passen. Het is nog best een tijdrovende klus om het hele internet af te zoeken of om elke woonwinkel in de omgeving te bezoeken, alleen maar om de mooiste items voor in huis te kunnen scoren voor een zacht prijsje. Je wil bijvoorbeeld een prachtige kaars die aangenaam ruikt en ook nog eens knettert als deze aan is. Maar, een mooi schilderij voor aan de muur is eigenlijk ook een essentieel item.

Het is nog veel leuker om een persoonlijk tintje aan deze decoratie te geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen om foto’s op te hangen in een speciale geometrische vorm. Zo kan je hexagon fototegels aan je muur ophangen. Een erg unieke vorm van decoratie. Lees hieronder hoe je deze fototegels op een speciale manier aan je muur bevestigt!

Een thema uitkiezen

Allereerst is het leuk om de hexagon fototegels van Modulari aan een speciaal thema te laten voldoen. Heb je bijvoorbeeld een fijne herinnering aan een fantastische vakantie? Dan kan je ervoor kiezen om de tegels van Modulari te ontwerpen in dit thema. Het ziet er niet alleen heel verzorgd uit, maar het is ook een erg creatieve manier om de muur te versieren. Alle mensen die op bezoek komen, kijken hun ogen uit. Zo’n creatieve manier om de muur te versieren hebben ze nog nooit gezien!

Kies een leuke kleur uit

Als je een thema hebt uitgekozen, is het leuk om alle foto’s met een speciaal kleurtje te omlijnen, of om een paar losse tegels enkel in een effen kleur te laten ontwerpen. Op deze manier is het kunstwerk wat meer in balans. Als je enkel maar foto’s ophangt, dan is het vaak nogal overweldigend omdat er te veel prikkels zijn. Je weet niet waar je je aandacht aan moet geven. Het is daarom een goed idee om wat evenwicht aan de fototegels toe te voegen door een paar rustige tegels te ontwerpen. Je zal merken dat het gelijk een stuk minder druk oogt aan de muur.

© Pexels.com

Voeg wat quotes eraan toe

Als je een effen tegel wat saai vindt, kan je ook kiezen voor een mooi citaat dat goed bij het thema past. Er zijn bijvoorbeeld erg diepzinnige citaten over reizen te vinden, en er zal vast wel een quote bij zitten die goed bij de reis aansluit. Maar, er zijn ook zat andere citaten beschikbaar om op een tegel af te drukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *