Wat vinden vrouwen belangrijk bij mannen?

Een man voelt zich het liefst belangrijk, sterk en krachtig. Een zelfverzekerde man voelt zich het best bij een vrouw die zijn mannelijkheid accepteert en deze bevestigt met haar vrouwelijke energie. Maar wat vinden vrouwen nou eigenlijk écht belangrijk bij mannen? Deze vraag houdt menig man bezig. Uiteraard verschilt het per vrouw waar haar voorkeur naar uitgaat. Wat wel overeenkomt, is dat de karaktereigenschappen leidend en cruciaal zijn als het gaat om wat een vrouw belangrijk vindt bij een man.

Hoe ouder je wordt, des te belangrijker wordt het innerlijk van het andere geslacht. Alhoewel, een appetijtelijke verschijning nooit heel verkeerd is. Er zijn een aantal essentiële zaken die vrouwen écht belangrijk vinden bij een man.

1.Het staat met stip op nummer een: Integriteit
Betrouwbaar en eerlijkheid, een vrouw kan haarfijn aanvoelen als een man dit niet is. Dit is dé belangrijkste eigenschap van een man.

2. Zelfverzekerdheid
Er gaat werkelijk niets boven een man die weet waar hij voor staat en wat hij waard is. Een man die voor zijn mening durft uit te komen, zonder te schrikken als anderen het niet met hem eens zijn. Hij die tevreden is over zichzelf, zonder er arrogant over te doen, wat wil een vrouw nog meer?

3. Interesse tonen
Interesse wekt bij een vrouw veel vertrouwen op. Vraag hoe haar dag gegaan is, wat haar doelen zijn in het leven en wat ze echt belangrijk vindt. Complimenteer haar, hierdoor voelt een vrouw zich gewaardeerd. Maar zorg altijd wel dat het oprecht is!

4. Hygiëne
Schone mannen zijn aantrekkelijk! Zorg dat je heerlijk uit je mond ruikt, je neusharen verwijderd zijn en vreemde geurtjes verdwenen zijn. Vrouwen zijn veel consequenter als het om hygiëne gaat.

5. Voorspel
Voorspel is erg belangrijk voor iedere vrouw. Als een man alleen met zichzelf bezig is, snel klaar is zonder aandacht te besteden aan het lichaam van de vrouw, daar knappen de meeste vrouwen op af. Neemt een man wel de moeite om de vrouw ook te laten genieten? Dan zal dit rijkelijk worden beloond.

6. Goed gevoel voor humor
Een goed gevoel voor humor is een zeer belangrijke factor voor aantrekkingskracht. Een man die jouw grappen niet begrijpt of die niet grappig is, is niet heel aantrekkelijk. Vrouwen krijgen het ontzettend warm van grappige mannen.

7. Wees gul!
Niemand, maar dan ook echt niemand raakt opgewonden van een persoon die niet durft te delen of heel gierig is.

8. Intelligentie
Mensenkennis, normen en waarden en levenservaring. Een man die een vrouw wat kan bijbrengen en nadenkt voordat hij wat zegt.

9. Initiatief nemen
Vraag haar niet wat jullie gaan doen, maar vertel haar gewoon wat jullie gaan doen. Ze kan alleen maar met ja of nee antwoorden, maar jij neemt het voortouw. Avontuurlijk zijn, keuzes maken, dé leiding nemen!

© Pexels.com

10. Ambitie
Een vrouw vindt het belangrijk om te weten waar zij staat in een relatie. Daarom is het belangrijk dat een man aan een vrouw vertelt wat zijn toekomstplannen zijn, waar hij over vijf à tien jaar wil staan. Maar bovenal is het voor haar belangrijk om te weten dat je doelen hebt om na te jagen.

Bestaat er nu dus tóch een geheim recept om elke vrouw voor je te winnen? Nee, helaas. Maar uit onderzoek blijkt het wel dat bovenstaande eigenschappen, heel belangrijk zijn voor vrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *